Over van der gulik b.v.

Maak kennis met
ons bedrijf

Lees over onze missie, visie & aanpak
tot het creëren van Nederlandse tulpen van topkwaliteit.

Onze Missie

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaal prepareren van de tulpen zodat deze in top kwaliteit onder het label Decorum in de markt gezet kunnen worden.

Met onze tulpen willen wij het ‘WOW’ effect creëren bij de klant. Het grootste deel van de consument koopt tulpen bij supermarkten, maar zodra ze een bos met Decorumtulpen ontvangen weten ze vaak niet dat een tulp zo groot en zwaar kan zijn.

Onze Visie

‘’Telen is meer dan werk, het is een levenswijze’’

Een tulp is een prachtig product om mee te werken. Er bestaat zoveel variatie in kleuren en vormen. Iedere tulp is uniek en heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Iedere tulp is ons dan ook weer een uitdaging om deze in topkwaliteit op de markt te brengen.

Een bedrijf verder uitbouwen, ondernemen en samenwerken met de natuur is gewoon ontzettend gaaf.

Het is meer dan werk, het is een levenswijze.

Onze Aanpak

Onze focus ligt op hoogwaardige kwaliteit en continue vernieuwing in het assortiment. Dit realiseren wij onder andere door deelname aan de vereniging Mellflower, die zich richt op het testen en in de markt zetten van nieuwe soorten tulpen. Door deze samenwerking beschikken wij continu over de nieuwste soorten.

Wij zijn een nog relatief klein bedrijf waarin elke tulp ‘een rugnummer’ krijgt; iedere tulp krijgt de aandacht die hij verdient en nodig heeft. Vanaf het poten van de bollen in het land tot het afbroeien van de bloemen, wij houden al onze ‘spelers’ nauwlettend in de gaten en leveren volgens Decorum elk seizoen de beste tulpen.

Tulpenboeket

Onze certificaten

Global Gap certificaat logoMPS certificaat logoGrasp certificaat logo