Decorum

Een club van speciaal geselecteerde, gepassioneerde bloemen - & plantenkwekers.

Wat is Decorum?

Kwaliteitsmerk Decorum Plants & Flowers is sinds 1999 een begrip bij de internationale vakhandel. Het is het eerste premium merk in de sierteelt.

Decorum Plants & Flowers is een telerscoöperatie met meer dan 50 leden. Samen brengen deze kwekers meer dan 4000 producten op de markt onder de merken Decorum en Feel Green. Decorum staat voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Decorum richt zich op bloemexporteurs, tuincentrums, bloemisten en de retailmarkt. Decorum is een bloemen- en plantenmerk voor iedereen, van consumenten tot exporteurs en van tuincentra tot bloemisten. Decorum Company heeft de ambitie om al haar leden minimaal Global of MPS-Gap te laten certificeren.

Binnen Decorum kijken we continu naar hoe wij onze producten op de beste manier kunnen afzetten. Sinds dat wij mogen produceren onder het Decorum label heeft ons bedrijf een positieve boost gekregen. Van traditioneel klokken naar veel meer in contact zijn met onze eindklanten.

Het verhaal moet kloppen voor de consument: goede tulpen, een sterk label en een helder en eerlijk verhaal. Dit alles met elkaar resulteert dat ons bedrijf sterker is geworden en klaar is voor de toekomst.

Bekijk Decorum